Prof dr. sc. Snježana Škrablin

Prof dr. sc. Snježana Škrablin

Specijalnost:  Specijalist ginekologije i opstetricije, subspecijalist fetalne medicine i opstetricije, subspecijalist humane reprodukcije

Rodjena sam 1956 godine. Medicinski fakultet završila 1980. godine, redoviti profesor ginekologije i opstetricije od 2007. godine. Subspecijalist fetalne medicine i opstetricije i subspecijalist humane reprodukcije.

Više od 40 godina radim u kliničkoj medicini. Konstantno se trudim pacijenticama ponuditi kvalitetniju dijagnostiku i liječenje. Radeći na tomu upoznala sam homeopatiju, a potom i tehnike kvantne medicine i oduševila se mogućnostima koje nudi. Nakon godina pokušavanja tim sam putem izliječila probleme koje sam i sama dugo nosila. Zato sam odlučila istu metodu ponuditi i svojim pacijenticama.

Osim svih danas dostupnih metoda dijagnostike i liječenja u ambulantnoj ginekologiji i opstetriciji i dvjema subspecijalizacijama koje radim, pacijentima sada nudim metode holističke biofizikalne medicine. Uredjaj SCIO pruža prepoznavanja i liječenja poremećaja na staničnom nivou, često puno prije no što se bolest razvije do simptomatske faze.

U podlozi niza problema žene tijekom mladosti, reprodukcijske faze života, posebno u menopauzi i u senijumu zapravo su problemi nepodnošenja nekih tvari, intoksikacije, neprepoznate infekcije ili emocionalni poremećaji. Uspostava harmonije na staničnom novou i u tijelu kao cjelini sigurna je garancija poboljšanju njihova zdravlja.

Ginekološka poliklinika GinOps

Polikliniku GinOps osnovala je prof. dr. sc. Snježana Škrablin, nakon prikupljenih 25 godina kliničkog iskustva u Klinici Petrova . Dr. Škrablin je specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist iz fetalne medicine i opstetricije,...

Kontakt

Korčulanska 3F
10000 Zagreb
Mob. 091 668 89 98
E-mail: ginops@ginops.hr
Tel. 01 6180 955

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti, posebne akcije i pogodnosti iz naše Poliklinike!

© GinOps. Sva prava pridržana.