Prim. mr. sc. dr. Višnja Matković

Prim. mr. sc. dr. Višnja Matković

Specijalnost:  specijlist radiolog – radioterapeut, stučnjak za bolesti dojke

Rođena u Zagrebu 1960., Medicinski Fakultet Sveučilišta u Zagrebu završila 1984. Specijalizaciju iz radioterapije i onkologije završila 1992. godine. Iste godine zaposlila se u Zavodu za ginekološku onkologiju Klinike za ženske bolesti i porode KBC Zagreb u Petrovoj baveći se kemoterapijom i radioterapijom ginekoloških tumora, sve do danas.

Nagradu ESTRO-a (European Society for Therapeutic Radiology and Oncology) za rad na kemoterapijama i radioterapijama ginekoloških tumora dobila 1994. godine kao i stručno usavršavanje u National Cancer Center AVL u Amsterdamu.

Poslijediplomske studije iz Biomedicine na Prirodoslovno matematičkom fakultetu i radiologije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu završila 1996. godine, te magistrirala 2000. godine. Tjekom gotovo 30 godina kliničkog rada bavi se ginekološkom onkologijom (kemoterapijom i radioterapijom ginekoloških tumora) te prevencijom i detekcijom bolesti dojki.

Ginekološka poliklinika GinOps

Polikliniku GinOps osnovala je prof. dr. sc. Snježana Škrablin, nakon prikupljenih 25 godina kliničkog iskustva u Klinici Petrova . Dr. Škrablin je specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist iz fetalne medicine i opstetricije,...

Kontakt

Korčulanska 3F
10000 Zagreb
Mob. 091 668 89 98
E-mail: ginops@ginops.hr
Tel. 01 6180 955

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti, posebne akcije i pogodnosti iz naše Poliklinike!

© GinOps. Sva prava pridržana.