Što je kvantna medicina i ima li indikaciju u ginekologiji?

 

Moderna alopatska medicina u posljednje je vrijeme zabilježila velik napredak, ali neke su dijagnoze vrlo teško dohvatljive ili zakašnjele, ili je pak liječenje slabo djelotvorno ili prolazno….Na sreću, pored ponovnog sve češćeg korištenja pripravaka iz prirode, počinjemo rabiti i metode tzv. Tesline znanosti, koje, koristeći kvantnu fiziku. omogućuju dijagnostiku i liječenje na staničnom nivou. Tesla je naime govorio da će medicina doživjeti golem napredak  tek onda kada shvatimo i prihvatimo koliko je energija bitna u procesu obolijevanja, ali i iscjeljanja. Prema tradicionalnoj kineskoj medicini funkcije tijela reguliraju energetski kanali i energetski centri, cijelo je tijelo tako povezano i predstavlja jedinstven sistem. Poremetnja tog sistema je bolest. Svaka bolest jednog organa zapravo je bolest cijelog tijela. Psihičke poremetnje, intoksikacije, infekcije, manjak ili suvišak nekih vitalno važnih tvari ili stres u osnovi  su bolesti koja remeti homeostazu cijelog tijela, a ispoljava se na organu koji je najosjetljiviji. Korekcijom poremetnji suviška ili manjka nekih tvari, korekcijom posljedica stresa, eliminacijom otrova, bakterijskih ili parazitskih toksina itd. mogu se ukloniti činitelji bolesti u samom začetku.  Vjerujemo da koristeći kvantnu dijagnostiku možemo prepoznati manjak vitamina, minerala, postojanje toksičkih supstanci…Možemo procijeniti koja tvar i koji lijek će pomoći odredjenoj osobi, a koji neće…. Izliječenja, ili iscjeljenja kako se uspjesi ovih metoda najčešće zovu, jasna su potvrda djelotvornosti brojnih postupaka koji rabe ovu tehniku.

Svaka stanica u tijelu je odašiljač elektromagnetskog zračenja odredjene frekvencije, njoj svojstvene, a kod stanice koja je bolesna ta je frekvencija poremećena. Prema kvantnoj medicini i biofizičkom poimanju bolesti, početak bolesti je poremećaj frekvencije u stabilnom elektromagnetnom polju čovjeka. Dok  god je karakteristična frekvencija organizma stabilna , stabilni  su i biokemijski procesi u organizmu, tijelo je zdravo. Biokemijski procesi se mijenjaju kad se ravnoteža nestane.Dakle, svaka tvar i svaki organizam, kao i zdravo tkivo imaju svoju specifičnu frekvenciju vibracije i ona se može detektirati uredjajima koji prepoznaju elektromagnetska zračenja.  Promjena vibracije stanice koja je u promijenjenom miljeu ili je oštećena još ne znači bolest,ali pokazuje promjenu koja može prerasti u bolest u koliko se izloženost štetnom utjecaju nastavi. Te sitne promjene koje registriraju posebni uredjaji stižu u kompjuter koji ih onda obradjuje. On zapravo usporedjuje frekvenciju stanice pacijenta sa frekvencijom zdrave stanice i otkriva promjenu koja može prerasti u bolest najprije pojednih stanica, potom i cijelog organa. Dobiveni rezultati pokazuju odstupanje od normale, ali ne i dijagnozu jer sasvim rano, dok ne postoji bitna promjena funkcije cijelog organa ili sustava, bolest koju možemo dijagnosticirati npr. RTG-om ili promjenama biokemijskih parametara krvi,  još ne postoji.

Sredinom 20. stoljeća u SAD, dr Hulda Clark prepoznala je specifične frekvencije mikroorgnizama, posebno parazita, i teških metala. Uredjajem koji je sama konstruirala, sinkrometrom, ustanovila je da veliki broj ljudi ima parazite koje u većine konvencionalne metode dijagnostike  nisu prepoznavale. U svom je tijelu otkrila tragove pesticida, lijekova, teških metala….Nakon obrade više desetina tisuća ljudi,  zaključila je i dokazala da većina bolesti modernog čovjeka potječe od zaraze parazitima ili su posljedica otrovanja. Tako je započeo razvoj tehnologija koje omogućuje korištenje energetske medicine. Ona nije protivnik konvencionalnoj, alopatskoj  medicini ili njezin takmac, već njena nadopuna i kao takva već sada omogućuje silan napredak liječenja i iscjeljenja. Koristi se u brojnim zemljama.  Objašnjenje uzroka bolesti neskladom energija (chi, prana, ki, vakan, barraka….) i izliječenje ponovnim dovodjenjem u ravnotežu staro je koliko i ljudska civilizacija. Od 1976. godine energetska medicina -izliječenja skalarnom energijom, kiropraktika, akupunktura, homeopatija, biorezonanca, SCIO….,  generalno je prihvaćene od utjecajnih medicinskih Institucija u cijelom svijetu……

Bez obzira koja se metoda kvantne medicine koristi, ona zapravo omogućuje prepoznavanje poremećaja elektromagnetskog zračenja stanica, organa, poremetnje protoka energije u energetskim kanalima i energetskim centrima; dakle opterećenje našeg elektromagnetskog polja. Ona prepoznaje štetne biološke agense (bakterije, gljive, protozoi, paraziti ), otrove, teške metale, alergene.  Istodobno,  frekvencije koje su izmijenjene patološkim procesom mogu se korigirati i vraćati na mjesto oštećenja, što uspostavlja elektromagnetsku homeostazu organizma i tako iscjeljuje, a štetni agensi mogu se istim postupkom uklanjati i neutralizirati.

Energije koje uredjaji kvantne medicine koriste vrlo su male, posve neškodljive za tijelo čovjeka, a tehnike su neinvazivne i bezbolne. Indikcije postoje gotovo u svakoj grani medicine, pa tako i u ginekologiji. Vjeruje se da se metodama kvantne medicine mogu prepoznavati i liječiti mnoge poremetnje povezane s neplodnošću, nepravilnostima menstrualnog ciklusa, kod problema u menopauzi i senijumu, u žena s endometriozom, infekcijama, upalama. Naravno, za optimalan uspjeh,  u svake je pacijentice najbolje pažljivo promisliti i smisleno kombinirati sve raspoložive tehnike alopatske i energetske medicine.

 

Imate li problem koji ne uspijevate riješiti?

Možda će pomoći SCIO  uredjaj

Uredjaj koji kombinira prepoznavanje informacijskog polja zdravih i bolesnih stanica, kompjutorsku obradu stvorenog zapisa i šalje ispravljene frekvencije iscjeljenja. 

Štetne frekvencije su pohranjene u stanicama, katkad samo u malom dijelu stanica nekog organa  i to može ostati skriveno godinama prije nego se manifestira kao bolest.

Metoda je potpuno neinvazivna, bezbolna, nema kontraindikacija ni štetnih posljedica. Inicijaln dijagnostika traje oko 2 sata, a kasniji tretmani do 90 minuta.

Ginekološka poliklinika GinOps

Polikliniku GinOps osnovala je prof. dr. sc. Snježana Škrablin, nakon prikupljenih 25 godina kliničkog iskustva u Klinici Petrova . Dr. Škrablin je specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist iz fetalne medicine i opstetricije,...

Kontakt

Korčulanska 3F
10000 Zagreb
Mob. 091 668 89 98
E-mail: ginops@ginops.hr
Tel. 01 6180 955

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti, posebne akcije i pogodnosti iz naše Poliklinike!

© GinOps. Sva prava pridržana.

Share This