Premda je, tehnološki gledano, moderna alopatska medicina u posljednje vrijeme zabilježila značajne iskorake, svjesni smo da su neke dijagnoze vrlo teško dohvatljive ili zakašnjele, ili je pak liječenje slabo djelotvorno ili prolazno ili ne koristi uopće….Na sreću, pored ponovnog sve češćeg korištenja pripravaka iz prirode, sve više se koriste i metode tzv. Tesline znanosti, koje, koristeći kvantnu fiziku, omogućuju dijagnostiku i liječenje na staničnom nivou. Registracija eletromagnetskog zračenja stanica omogućuju dijagnostiku promjena frekvencije bolesnih u usporedbi s frekvencijama zdravih stanica i prepoznavanje  vrlo ranih oštećenja, prije no što je proces uznapredovao do kliničke manifestacije bolesti. Istodobno, uredjajem se može korigirati poremećana frekvencija i postići izliječenje. Uz to, osim dijagnostike poremetnji u području jednog organa ili sustava organa,  ovaj postupak omogućuje prepoznavanja funkcioniranja tijela kao cjeline i dijagnostiku poremetnji drugih organa čija bolest može izravno ili neizravno utjecati na funkciju ciljnog sustava.  Npr. sve  više vjerujemo da je svaka ozbiljna bolest jednog organa zapravo bolest cijelog tijela i da su psihičke poremetnje, intoksikacije, infekcije, manjak ili suvišak nekih vitalno važnih tvari ili stres u osnovi bolesti koja remeti homeostazu cijelog tijela, a ispoljava se na organu koji je najosjetljiviji. Odatle vjerovanje da se korekcijom poremetnji suviška ili manjka nekih tvari, korekcijom posljedica stresa, eliminacijom otrova, bakterijskih ili parazitskih toksina itd. mogu ukloniti činitelji bolesti u samom začetku.  Možemo prepoznati manjak vitamina, minerala, postojanje toksičkih supstanci…Možemo procijeniti koja tvar i koji lijek će pomoći odredjenoj osobi, a koji neće….

Nisu potrebna česta vadjenja krvi, druga neugodna testiranja i zračenja. U, npr. ginekološkoj ordnaciji dobit ćemo, nakon kliničkog i UZV pregleda, dijagnostiku poremetnji genitalnog sustava na nivou stanica, kao i dijagnostiku funkcije drugih organa i tijela kao cjeline i to u samo nekoliko minuta. Možemo otkriti genitalne i druge promjene  prije no što su optički vidljive i prije no što  izazivaju tegobe.

Što je kvantna , energetska medicina 

To je medicina koja koristi metode kvantne fizike, najviše tzv. „Teslinu tehnologiju“ u postupcima dijagnostike i liječenja pacijenata. Postupci koji se koriste dopuštaju da se u samo nekoliko desetaka minuta dobije informacija o zdravstvenom stanju i odstupanjima u čitavom tijelu. Ona nije protivnik konvencionalnoj medicini ili njezin takmac, već njena nadopuna i kao takva već sada omogućuje silan napredak medicine 21. stoljeća.  Objašnjenje uzroka bolesti neskladom energija (chi, prana, ki, vakan, barraka….) i izliječenje ponovnim dovodjenjem u ravnotežu staro je koliko i ljudska civilizacija. Od 1976. godine ove su metode (energetska medicina, izliječenja skalarnom energijom, kiropraktika, akupunktura, homeopatija….),  generalno prihvaćene od utjecajnih medicinskih Institucija u cijelom svijetu……

Metoda polazi od spoznaje da svaka tvar i svaki organizam, kao i zdravo tkivo imaju svoju specifičnu frekvenciju vibracije i ona se može detektirati uredjajima koji prepoznaju elektromagnetska zračenja. Oštećeno tkivo, stanica, ima promijenjenu vibraciju. Koncem 20. stoljeća u SAD, dr Hulda Clark prepoznala je specifične frekvencije mikroorgnizama, posebno parazita, i teških metala. Uredjajem koji je sama konstruirala, sinkrometrom, ustanovila je da veliki broj ljudi ima parazite koje u većine konvencionalne metode dijagnostike  nisu prepoznavale. U svom je tijelu otkrila tragove pesticida, lijekova, teških metala….Nakon obrade više desetina tisuća ljudi,  zaključila je i dokazala da većina bolesti modernog čovjeka potječe od zaraze parazitima ili su posljedica otrovanja. Tako je započeo razvoj tehnologija koje omogućuje korištenje energetske medicine…..Po svemu sudeći osmišljena kombinacija obiju metoda daje najbolje rezultate liječenja.  

Kasnije su drugi stručnjaci, npr. akademik Nesterov sa suradnicima otkrili da usavšenijim uredjajima mogu dokazati ne samo infestaciju već i lokalizaciju parazita..  Kompjutorizacija koja se istodobno naglo razvijala omogućila je  brzo prepoznavanje i registraciju vrlo sitnih promjena frekvencije vibracije organa koji su izloženi nepovoljnim utjecajima u sasvim početnoj fazi i to u cijelom tijelu. 

Kako se prepoznaje oštećenje?

Svaka stanica u našem tijelu ima elektromagnetsko polje čija frekvencija se ne mijenja dok god stanica normalno funkcionira. U trenutku promjene ili oštećenja (stres, virusi, bakterije, manjak vitamina, manjak minerala, teški metali, pesticidi, drugi otrovi-lista je dugačka), njena se frekvencija mijenja i te se promjene mogu prepoznati posebnim uredjajima. Promjena vibracije stanice koja je u promijenjenom miljeu ili je oštećena još ne znači bolest,ali pokazuje promjenu koja može prerasti u bolest u koliko se izloženost štetnom utjecaju nastavi. Te sitne promjene koje registriraju biorezonatori stižu u kompjuter koji ih onda obradjuje. On zapravo usporedjuje frekvenciju stanice pacijenta sa frekvencijom zdrave stanice i otkriva promjenu koja može prerasti u bolest na sa staničnom nivou. Dobiveni rezultati pokazuju odstupanje od normale, ali ne i dijagnozu jer sasvim rano, dok ne postoji bitna promjena funkcije cijelog organa ili sustava, bolest koju možemo dijagnosticirati npr. RTG-om ili promjenama biokemijskih parametara krvi,  još ne postoji.

Analiza uključuje pretragu cijelog tijela (funkciju svih organa i organskih sustava, sastav krvi i limfe, funkciju endokrinog i imunološkog sustava, prisutnost otrova, teških metala, mikroelemente, vitamine, alergije, podnošljivost vrsta hrane itd. Analiziraju se funkcija ženskog i muškog spolnog sustava, spermatogeneza, menstruacijski ciklus, dojke. Potencijalno, dakle, kvantna analiza mogla bi koristiti u svim medicinskim strukama, pa tako i u ginekologiji,  prvenstveno u rješavanju problema neplodnosti ( i za uzroke neplodnosti muškarca), endometrioze, inkontinencije, perimenopauzalnih tegoba, sindroma policističkih jajnika, da navedem samo neke….Analiza je potpuno neinvazivna, potpuno bezbolna, mogu je raditi trudnice i djeca, metalni implantati u tijelu ne smetaju. Interesantno, analiza se, uz potrebne podatke koji se daju kompjutoru može raditi i „na daljinu“.

Ginekološka poliklinika GinOps

Polikliniku GinOps osnovala je prof. dr. sc. Snježana Škrablin, nakon prikupljenih 25 godina kliničkog iskustva u Klinici Petrova . Dr. Škrablin je specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist iz fetalne medicine i opstetricije,...

Kontakt

Korčulanska 3F
10000 Zagreb
Mob. 091 668 89 98
E-mail: ginops@ginops.hr
Tel. 01 6180 955

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti, posebne akcije i pogodnosti iz naše Poliklinike!

© GinOps. Sva prava pridržana.

Share This