Prof dr. sc. Snježana Škrablin

Prof dr. sc. Snježana Škrablin

Specijalnost:  Specijalist ginekologije i opstetricije, subspecijalist fetalne medicine i opstetricije, subspecijalist humane reprodukcije

Rođena 1956. godine u Zagrebu. Medicinski Fakultet Sveučilišta u Zagrebu završila 1980. godine, te obranila Magistarski rad 1984. godine. Specijalizaciju iz ginekologije i opstetricije završila 1989. godine i iste godine izabrana za asistenta na Katedri za ginekologiju i opstetriciju Medicinskog Fakulteta.

Doktorat znanosti obranila 1994. godine i postala docent 1996. godine. Izvanredni profesor postala 2000. godine, redoviti profesor 2007. godine i redoviti profesor u trajnom zvanju postala 2012. godine. Objavila više od 150 znanstvenih i stručnih radova tjekom 36 godina kliničkog rada. Subspecijalist fetalne medicine i opstetricije (porodništvo) i subspecijalist iz humane reprodukcije (izvantjelesna oplodnja), a obavlja i zahvate klasične i endoskopske ginekološke kirurgije.

Aktivna u Sekciji za perinatalnu medicinu Hrvatskog liječničkog zbora i Upravnom odboru Hrvatskog društva za ginekološku endokrinologiju i humanu reprodukciju. Redoviti pozvani predavač na medjunarodnim i domaćim stručnim skupovima. Aktivna kao ovlašteni sudski vještak i od 2015. godine Pročelnik Zavoda za perinatalnu medicinu Klinike za ženske bolesti i porode KBC Zagreb u Petrovoj. Proglašena najdoktorom za 2016. god.

Pošaljite nam upit i dogovorite pregled

 nisam robot

Ginekološka poliklinika GinOps

Polikliniku GinOps osnovala je prof. dr. sc. Snježana Škrablin, nakon prikupljenih 25 godina kliničkog iskustva u Klinici Petrova . Dr. Škrablin je specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist iz fetalne medicine i opstetricije,...

Kontakt

Korčulanska 3F
10000 Zagreb
Mob. 091 668 89 98
E-mail: ginops@ginops.hr
Tel. 01 6180 955

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti, posebne akcije i pogodnosti iz naše Poliklinike!

© GinOps. Sva prava pridržana.