Zdravlje i uzroci bolesti

Prema rezultatima najnovijih istraživanja zdrava i čista krv, limfa, stanice i vanstanična tekućina  uz intaktni i kvalitetan imunosni odgovor garancija su zdravlja tijela. Nakupljanje otrova  može stvoriti bolest. Lokacija bolesti prvenstveno je posljedica individualne osjetljivosti pojedinca. Nerijetko, intoksikacija tijela može se manifestirati simptomima koje je teško povezati s toksemijom; npro. migrene, dismenoreje, kožne bolesti, neuropatije itd. 

Nakon okvirno 20.te godine života (no vjerojatno i puno ranije) u tijelu je već sakupljeno dovoljno otrova i štetnih tvari  i potrebna je povremena eliminacija detoksikacijom.  Trajanje detoksikacije, oporavka i regeneracije različito je, ovisno o vrsti i količini otrova koje nosimo. U koliko je stupanj oštećenja velik i funkcija organa ozbiljnije poremećena proces traje dulje. Kod takvih bolesti nakon nekih 3 mjeseca detoksikacije, nastavljamo sa regeneracijom tijela korištenjem tehnika i tvari koje omogućuju regeneraciju. Regeneracija može trajati mjesecima. Kvantna medicina koristi  i u postupcima eliminacije otrova i štetnih tvari i u procesu regeneracije tijela.

Ginekološka poliklinika GinOps

Polikliniku GinOps osnovala je prof. dr. sc. Snježana Škrablin, nakon prikupljenih 25 godina kliničkog iskustva u Klinici Petrova . Dr. Škrablin je specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist iz fetalne medicine i opstetricije,...

Kontakt

Korčulanska 3F
10000 Zagreb
Mob. 091 668 89 98
E-mail: ginops@ginops.hr
Tel. 01 6180 955

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti, posebne akcije i pogodnosti iz naše Poliklinike!

© GinOps. Sva prava pridržana.

Share This