SCIO – holistička medicina budućnosti.  

Uredjaj koji kombinira prepoznavanje informacijskog polja zdravih i bolesnih stanica, kompjutorsku obradu stvorenog zapisa i šalje ispravljene frekvencije iscjeljenja.  

Štetne frekvencije su pohranjene u stanicama, katkad samo u malom dijelu stanica nekog organa  i to može ostati skriveno godinama prije nego se manifestira kao bolest.

Metoda je potpuno neinvazivna, bezbolna, nema kontraindikacija ni štetnih posljedica. Inicijaln dijagnostika traje oko 2 sata, a kasniji tretmani do 90 minuta.

Osnova metode: 

Svaka stanica, tkivo, organ, osjet, osjećaj, misao  imaju sebi svojstven elektromagnetski zapis. Bolesna stanica, tkivo, organ, osjet ili osjećaj ima promijenjen elektromagnetski zapis koji se može prepoznati. 

Uredjaj  prepoznaje i „briše“ grešku na staničnom nivou  (informaciju bolesti) i u tijelo „ubacuje“zdrave frekvencije. Energetsko tijelo „ozdravljenog“energetskog zapisa osnažuje i vraća biološku ravnotežu našem biološkom tijelu.

SCIO  testira i harmonizira tijelo na nivou energije. Koristi rezultate velikana poput Rifea , Hulde Clark, Tesle i Nelsona…..

Zdravlje i uzroci bolesti

Prema rezultatima najnovijih istraživanja zdrava i čista krv, limfa, stanice i vanstanična tekućina  uz intaktni i kvalitetan imunosni odgovor garancija su zdravlja tijela. Nakupljanje otrova  može stvoriti bolest. Lokacija bolesti prvenstveno je posljedica individualne osjetljivosti pojedinca. 

Nakon okvirno 20.te godine života (no vjerojatno i puno ranije) u tijelu je već sakupljeno dovoljno otrova i štetnih tvari  i potrebna je povremena eliminacija detoksikacijom.  Trajanje detoksikacije, oporavka i regeneracije različito je, ovisno o vrsti i količini otrova koje nosimo. U koliko je stupanj oštećenja velik i funkcija organa ozbiljnije poremećena proces traje dulje. Kod takvih bolesti nakon nekih 3 mjeseca detoksikacije, nastavljamo sa regeneracijom tijela korištenjem tehnika i tvari koje omogućuju regeneraciju. Regeneracija može trajati mjesecima. Kvantna medicina koristi  i u postupcima eliminacije otrova i štetnih tvari i u procesu regeneracije tijela.

Tehnike iscjeljenja 

Naturopatija, homeopatija, akupunkturu,  energetska medicina, aromaterapiju

a, refleksologija, terapiju bojama, neurolingvistički program, biorezonanca. 

Nemojte čekati da se bolest javi simptomima i tegobama-možemo ju spriječiti

Prije no što bolest organa ili tkiva poremeti njegovu funkciju  i javi se simptomima promijenjena je funkcija pojedinih stanica. SCIO uredjaj toliko je osjetljiv da prepoznaje upravo te suptilne promjene i signalizira opasnost prije no što se bolest razvije.

Ginekološka poliklinika GinOps

Polikliniku GinOps osnovala je prof. dr. sc. Snježana Škrablin, nakon prikupljenih 25 godina kliničkog iskustva u Klinici Petrova . Dr. Škrablin je specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist iz fetalne medicine i opstetricije,...

Kontakt

Korčulanska 3F
10000 Zagreb
Mob. 091 668 89 98
E-mail: ginops@ginops.hr
Tel. 01 6180 955

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti, posebne akcije i pogodnosti iz naše Poliklinike!

© GinOps. Sva prava pridržana.

Share This