Zdravlje i uzroci bolesti

Prema rezultatima najnovijih istraživanja zdrava i čista krv, limfa, stanice i vanstanična tekućina  uz intaktni i kvalitetan imunosni odgovor garancija su zdravlja tijela. Nakupljanje otrova  može stvoriti bolest. Lokacija bolesti prvenstveno je posljedica individualne osjetljivosti pojedinca.

Nakon okvirno 20.te godine života (no vjerojatno i puno ranije) u tijelu je već sakupljeno dovoljno otrova i štetnih tvari  i potrebna je povremena eliminacija detoksikacijom.  Trajanje detoksikacije, oporavka i regeneracije različito je, ovisno o vrsti i količini otrova koje nosimo. U koliko je stupanj oštećenja velik i funkcija organa ozbiljnije poremećena proces traje dulje. Kod takvih bolesti nakon nekih 3 mjeseca detoksikacije, nastavljamo sa regeneracijom tijela korištenjem tehnika i tvari koje omogućuju regeneraciju. Regeneracija može trajati mjesecima. Kvantna medicina koristi  i u postupcima eliminacije otrova i štetnih tvari i u procesu regeneracije tijela.

 

Ginekološka poliklinika GinOps

Polikliniku GinOps osnovala je prof. dr. sc. Snježana Škrablin, nakon prikupljenih 25 godina kliničkog iskustva u Klinici Petrova . Dr. Škrablin je specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist iz fetalne medicine i opstetricije,...

Kontakt

Korčulanska 3F
10000 Zagreb
Mob. 091 668 89 98
E-mail: ginops@ginops.hr
Tel. 01 6180 955

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti, posebne akcije i pogodnosti iz naše Poliklinike!

© GinOps. Sva prava pridržana.

Share This