Draga Marina, imate 33 godine, rodila ste zdravo dijete i sve pretrage koje ste napravila od tada do sada su normalne. Koliko bi žena na svijetu željelo samo to, i ništa više!!!Planirate novu trudnoću i to je najpametnije što možete napraviti.
Prvo dijete je zdravo, njegova je težina bila normalna, nije bilo pothranjeno. Bila ste dobro tijekom  trudnoće. Djetetov rast bio je normalan. Sada se normalno razvija. Što treba više željeti? A da i nije, da je zaista bilo pothranjeno? Pa opet isto, ništa se posebno strašno ne bi dogodilo. Ima nas većih i manjih, različiti smo, pa što onda?
Kod  tog poroda ostao je dio posteljice….Ili nije? Nisu Vam rekli, ili se to zapravo i nije dogodilo. Možda ste imala kakvu blagu infekciju ležišta posteljice pa je bilo malo obilnijeg krvarenja nakon poroda i napravljena je kiretaža? Pa to se dogadja,i to ne tako rijetko. Kod svakog se poroda gubi dosta krvi, oko pola litre….Vi ste zbog svega izgubila malo više, pa je trebalo malo vremena da se krvna slika popravi. Pa ste zbog slabokrvnosti imala malo tahikardija, malo palpitacija…Pa što onda? Prošlo je! Uvijek je bolje imati malo manje krvi , nego malo previše…..
Jest, umrli su mama i tata, pa još neki članovi obitelji, i to je teško podnijeti. U kratko vrijeme…Posebno kad je, eto, tu novo dijete i svi bi trebali biti sretni! Ali to je život i tu ne možete ništa….
Krenite dalje,ovo ružno sada je iza Vas. Udahnite život punim plućima i uživajte. Imate samo 33 godine! Svijet je pun dobre hrane, sitnih radosti,malih i velikih veselja. Djeca su najvažnije od njih. I imajte ih koliko Vas volja. To je jedino što zaista imate….Uživajte, jedite, pijte, putujte, život prolazi. Pre brzo za gubljenje vremena na sitne i nevažne stvari….
I znate što još? Na svijetu ima ljudi koji su puno učili da bi pomagali ljudima. Zovu su doktori i njih  treba pitati što učiniti kada se ne osjećamo najbolje. Nemojte sama tražiti što Vam treba. Izgubit ćete se i što je još važnije, izgubit ćete vrijeme koje nikada više nećete moći nadoknaditi.
Javite mi kad ostanete trudna, možemo se čuti ponekad, odgovorit ću Vam na svako pitanje koje imate i biti Vam podrška, ako je to što želite. Svako Vam dobro želim, S. Škrablin

Pitajte doktore

Pošaljite nam upit i dogovorite pregled

 nisam robot

Ginekološka poliklinika GinOps

Polikliniku GinOps osnovala je prof. dr. sc. Snježana Škrablin, nakon prikupljenih 25 godina kliničkog iskustva u Klinici Petrova . Dr. Škrablin je specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist iz fetalne medicine i opstetricije,...

Kontakt

Korčulanska 3F
10000 Zagreb
Mob. 091 668 89 98
E-mail: ginops@ginops.hr
Tel. 01 6180 955

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti, posebne akcije i pogodnosti iz naše Poliklinike!

© GinOps. Sva prava pridržana.

Share This