Majo, u prvoj trudnoći vrat maternice trebao bi biti zatvoren gotovo do konca trudnoće, a onda se, uoči poroda treba početi otvarati kako bi se pripremio za porod. Dakle, kod Vas se otvara ranije i to sugerira moguće komplikacije, prije svega opasnost od prijevremenog poroda. Za dijete je najbolje da se rodi u terminu, a ne prije njega, dakle valja poduzeti sve da se ne rodi prijevremeno.
Trudnice često imaju problem s gljivicama, no ovo kod Vas malo je prečesto pa bi valjalo vidjeti što se zapravo dogadja….Je li gljivična infekcija vidjena u stupnju čistoće, ili se “onako” dijagnosticira i liječi samo promatrajući izgled iscjetka?
Mislim da ste na tjelesnoj težini dobila malo previše, ali teško mi je reći je li to samo nakupljena voda ili ima i dodatnog “špekića”. Jeste li napravila OGTT, test oralnog opterećenja šećerom?Ako niste, zamolite da Vas pošalju, možda je problem intolerancija glukoze. Pa možda zbog toga imate i češće infekcije u rodnici????
Nadam se da sam bar malo pomogla, VP, S. Škrablin

Pitajte doktore

Pošaljite nam upit i dogovorite pregled

 nisam robot

Ginekološka poliklinika GinOps

Polikliniku GinOps osnovala je prof. dr. sc. Snježana Škrablin, nakon prikupljenih 25 godina kliničkog iskustva u Klinici Petrova . Dr. Škrablin je specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist iz fetalne medicine i opstetricije,...

Kontakt

Korčulanska 3F
10000 Zagreb
Mob. 091 668 89 98
E-mail: ginops@ginops.hr
Tel. 01 6180 955

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti, posebne akcije i pogodnosti iz naše Poliklinike!

© GinOps. Sva prava pridržana.

Share This