Iscjedak je normalna pojava….Rodnica je sluznica i nikada nije suha, odnosno u zdrave žene u reprodukcijskoj dobi ne smije biti suha .Medjutim, nije normalno da je iscjedk krvav, gnojan, zelen i da zaudara.
Danas se prodaju kojekovi preparati “za intimnu higijenu” i sl. koji su nerijetko iritansi, izazivaju alergije i više štete no koriste. Isto tako može biti djelovanje raznih lokalnih pripravaka koji se stalno reklamiraju i nude kao savršena rješenja za “liječiti” nešto što je prirodna pojava, a da ne govorim o ulošcima s ovim ili onim mirisom ili bojom…Uzmite obične uloške od vate, bez boje i mirisa, izbjegavajte tampone, prestanite sa kremicama i sličnim sredstvima, i tuširajte se jednom dnevno. Ono što ima partner imate i vi i obrnuto, problem nastaje kada se partneri često mijenjaju….VP!.

Pitajte doktore

Pošaljite nam upit i dogovorite pregled

 nisam robot

Ginekološka poliklinika GinOps

Polikliniku GinOps osnovala je prof. dr. sc. Snježana Škrablin, nakon prikupljenih 25 godina kliničkog iskustva u Klinici Petrova . Dr. Škrablin je specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist iz fetalne medicine i opstetricije,...

Kontakt

Korčulanska 3F
10000 Zagreb
Mob. 091 668 89 98
E-mail: ginops@ginops.hr
Tel. 01 6180 955

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti, posebne akcije i pogodnosti iz naše Poliklinike!

© GinOps. Sva prava pridržana.

Share This