To je prilično teško pitanje. U nas uobičajeno je da žena čim ostane trudna ode na bolovanje. U svijetu je situacija sasvim drugačija; na bolovanje ne idu ni one s ozbiljnim problemima, dijelom zato jer se to financijski ne isplati, dijelom zato jer medicina nikada nije nedvojbeno dokazala da mirovanje ima pozitivan učinak na trudnoću, pa ni uz brojne probleme tijekom trudnoće. Zato, iskreno, ne mislim da bilo koji posao “smeta”trudnoći, osim onih kod kojih dolazite u dodir s tvarima koje mogu biti opasne za dijete. Kod Vas, naravno, u uznapredovaloj trudnoći sigurno nije uputno pustiti trudnicu da lovi kriminalce, dakle sigurno ćete biti poštedjena takovog posla..
Osim toga, postoje izuzetno rijetke trudnice koje ponovljeno pobacuju ili radjaju prijevremeno kod kojih imam osjećaj da mirovanje tijekom većeg dijela trudnoće pomaže da ne pobace i da ne rode jako nezrelu djecu….No,takve su žene zaista rijetke….
U svijetu ne propisuju bolovanje ni nakon operacijskih zahvata na fetusu, a u bolnicu se ne ide ni kad dodje do prijevremenog prsnuća vodenjaka.
Medjutim , u nas još smo uvijek blagi, pa, procijenite sama. Ako želite na bolovanje, to možete lako ostvariti…..VP!

Pitajte doktore

Pošaljite nam upit i dogovorite pregled

 nisam robot

Ginekološka poliklinika GinOps

Polikliniku GinOps osnovala je prof. dr. sc. Snježana Škrablin, nakon prikupljenih 25 godina kliničkog iskustva u Klinici Petrova . Dr. Škrablin je specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist iz fetalne medicine i opstetricije,...

Kontakt

Korčulanska 3F
10000 Zagreb
Mob. 091 668 89 98
E-mail: ginops@ginops.hr
Tel. 01 6180 955

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti, posebne akcije i pogodnosti iz naše Poliklinike!

© GinOps. Sva prava pridržana.

Share This