Uz OC nema “divljanja hormona”, tako da to krvarenje nije posljedica toga….Moguće je da se dogadja kao “normalna” nuspojava OC, no, to se može reći sa sigurnošću tek nakon pregleda.
Imate endometriozu i sve muke koje ju slijede. Na žalost….Liječiti se može konzervativno ,pa bilo koja vrsta OC ili drugi lijekovi koji sprečavaju ovulacije obično su korisni, bolovi prestaju, a usporava se bitno i napredovanje bolesti. Na žalost, kod nekih žena ni to nije dovoljno i bolove može ublažiti ili ukloniti samo operacija. Medjutim, kada je obaviti i ima li top smisla vrlo je teška odluka zbog raznoraznih razloga; najvažniji je smanjenje količine jajnika i onda kasnijii ozbiljni problemi sa zanošenjem…..Imate ozbiljan problem i o njemu je teško ovako “napismeno”. To je cjeloživotna bolest za Vas, ali i ozbiljan problem i odgovornost i za svakoga od nas…..VP!

Pitajte doktore

Pošaljite nam upit i dogovorite pregled

 nisam robot

Ginekološka poliklinika GinOps

Polikliniku GinOps osnovala je prof. dr. sc. Snježana Škrablin, nakon prikupljenih 25 godina kliničkog iskustva u Klinici Petrova . Dr. Škrablin je specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist iz fetalne medicine i opstetricije,...

Kontakt

Korčulanska 3F
10000 Zagreb
Mob. 091 668 89 98
E-mail: ginops@ginops.hr
Tel. 01 6180 955

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti, posebne akcije i pogodnosti iz naše Poliklinike!

© GinOps. Sva prava pridržana.

Share This